Вдъхни живот на партито си!

 

В състояние сме да озвучим фирмени и частни събития - сватби, абитуриентски балове, рождени дни, банкети, конференции, приеми, презентации и други, както в закрити помещения, така и на открито. Стараем се да подхождаме индивидуално и прецизно към всяко едно мероприятие. Ние от Парти Диджейс Варна имаме удоволствието да Ви предложим нашите услуги за Вашият празник.

Професионален диджей и водещ за твоята сватба или друго събитие.

Кои са Party DJ's Varna?

DJ и водещ за сватба и парти във Варна - DJ Deni
DJ и водещ за сватба и парти във Варна - Ивайло Василев - DJ Диджей Иво
DJ и водещ за сватба и парти във Варна - DJ Айвън
DJ и водещ за сватба и парти във Варна - DJ Damyan Дамян Савов
DJ и водещ за сватба и парти във Варна - DJ Borko Борислав Богданов

11 години

ОТЛИЧЕН ИМИДЖ

Компромис с цената за сметка на качеството са недопустими!

Виж още за нас

MV (1528).jpg

Как се случи?

Идеята “Party DJ’s” се заражда още през далечната 2004-та година, а неин създател е Ивайло Василев (DJ Иво). Официално обаче, като фирма стартира дейността си през 2009-та година. През годините в компанията е бил даван шанс за развитие на значителен брой хора, но само малка част успяват да покрият високите изисквания на търговската марка, като именно тези хора в момента оформят екипа на “Party DJ’s”. Фирмата винаги се стреми да предостави на своите клиенти качество от най-високо ниво и поради тази причина е успяла да се издигне сред най-търсените на пазара. Стотици сватбени тържества, рождени дни, фирмени, частни и детски партита, професионално озвучаване и хилядите доволни клиенти са само част от нещата, с които се гордеем. Индивидуалният подход към всяко едно събитие, професионалният, усмихнат и винаги подготвен екип, както и богатата гама от качествена озвучителна техника са друга част от нещата, които правят “Party DJ’s” различна и предпочитана. Но за да бъдат клиентите още по-доволни и за да могат да получат от едно място всичко, от което се нуждаят в областта на „събитийния мениджмънт”, Ивайло Василев решава да създаде нова търговска марка, която да предложи по-широка гама от услуги необходими за качественото обезпечаване на всякакъв вид събития. Именно така се ражда и търговската марка Party Rent Service, която обединява услугите предлагани от ”Party DJ’s” и всичко останало, необходимо за цялостна организация на сватбени тържества, партита и най-различни събития. Така, освен качествена и комплексна услуга, изпълнена с висок професионализъм, всеки клиент получава спокойствието, че неговия празник, сватба или друго събитие е в добри ръце!

Blue Record

Услуги

Тиймбилдинг

Караоке

Ефектно осветление

Рождени дни

Корпоративни

събития

Абитуриентски балове

Сватби

Клуб

Абсолвентски

балове

Озвучаване

"Тежък дим"

Сватбено

осветление

Married Dancing Couple

Един проект посветен на всички бъдещи младоженци. Полезна информация за всичко около планирането и провеждането на сватбения ден.

  • Facebook - Grey Circle
20200506_200310.jpg

Посетете ни

Всеки ден с предварително запазен час

на

Бул. Владислав Варненчик 81

Варна, България

 

Person Checking the Phone

Свържете се с нас

Офис тел.:

0889 940 137

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Booking a Meeting

Пишете ни

Success! Message received.