За асоциациите в бранша , правилата и "сивата" икономика. Не мога да следвам хора, които са зад мен.

Актуализирано: 20.05.2020 г.

Party DJ’s Варна е бранд, който не толерира и не участва в организации, асоциации и съюзи на дисководещи било то сватбени или други, чийто членове по един или друг начин ощетяват хора и бизнеси, като работят в „сивата “ икономика. Винаги има поне два фронта- единият, който спазва правилата и друг, който ги заобикаля. Определението професионалист, дали би могло да се остойностява, със заплащането на т.нар. членски внос към дадена асоциация? На пръсти се броят сайтовете от нашия бранш, чийто собсвеници са посочили общи условия и ценови диапазон на своите услуги. Може би един ден и нашият бранш ще си има истинска асоциация с високи изисквания за членство, които обаче да се спазват, но за съжаление аз все още не съм чувал за такава.

Считам, че професията дисководещ е бизнес, както всеки друг и е редно работещите в този бранш също да спазват правилата. Да, бизнес е, защото услугата най-малко е платена. Колкото и красноречив, културен и музикално грамотен да е един дисководещ, няма как да го нарека професионалист в наши дни ако няма фирма, не работи с договори, не издава счетоводни документи, и не разполага с официален сайт, с посочени цени и общи условия.


Може би, ти, който четеш това също имаш бизнес, заобиколен от нелоялна конкуренция. Затова аз и моят екип те молим, когато избираш професионалист за твоето събитие, помисли добре!

Ивайло Василев/управител

309 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички